top of page

Mijn Verhaal

Image 15.JPG

Sinds ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in hoe de mens in elkaar zit en zo gezond mogelijk kan blijven. Daarom zijn de psyche, lichaam, gezondheid, spiritualiteit, en het doorgronden van het leven een grote passie van mij, naast dat ik mij graag uit door creatief te zijn, schilderen, taarten bakken, tuinieren en alles waarbij ik met mijn handen creatief kan zijn.

​ 

Gedurende mijn leven ben ik erachter gekomen dat ik meer voel, zie en ervaar en een meer duidelijke aanwezige intuïtie heb dan een gemiddeld persoon. De eerste keer dat ik hier bewust van was en zag wat er gebeurde in contact met anderen is al op zeer jonge leeftijd geweest, toen ik nog op de basisschool zat. Op latere leeftijd ben ik erachter gekomen dat ik zeer empatisch ben en begaafd. Door te begrijpen dat ik 'anders naar de wereld kijk en denk' vielen hierdoor veel puzzelstukken op zijn plek.

De meeste mensen die bij mij komen leven vanuit angst terwijl ze dit meestal niet door hebben. Deze angst uit zich in verschillende vormen (bv. angst niet goed te zijn, faalangst, perfectionistisch zijn, veeleisend, relatieproblemen, angststoornissen, etc.)  en wordt pas zichtbaar als er bewuster naar het innerlijk zelf gekeken gaat kijken.

 

De meeste problemen in het leven ontstaan door angst. De angst kan ontstaan zijn op jonge leeftijd door gebeurtenissen en gedurende leven toegenomen zijn. Met als gevolg dat dit zich uit eindelijk kan uiten in bijvoorbeeld, faalangsten, depressie, relatieproblemen, lage eigenwaarden, overmatig piekeren, weinig zelfvertrouwen, vermoeidheid, overspannenheid, burn-out.

Mijn missie is om iedereen die er open voor staat liefdevol te begeleiden naar vrijheid, blijheid en innerlijk rust. Mijn unieke gaven, creatieve onafhankelijke geest en (levens)wijsheid, geven mij de mogelijkheid om iedereen die daarvoor openstaat te leiden naar het juiste pad. Wat ik iedereen wil meegeven met mijn optimisme en vastberadenheid is het volste vertrouwen dat alles goedkomt als je er zelf maar aan wilt werken.

bottom of page