top of page

Mijn Verhaal

Image 15.JPG

Ik kan er niet omheen het een passie en roeping is om jongeren en volwassenen verder te helpen in hun leven. 

Gaande mijn leven ben ik erachter gekomen dat ik meer voel, zie en ervaar en een meer duidelijke aanwezige intuïtie heb dan een gemiddeld persoon. De eerste keer dat ik hier bewust van was en zag wat er gebeurde in contact met anderen is al op zeer jonge leeftijd geweest, toen ik op de basisschool zat. Op latere leeftijd ben ik erachter gekomen dat ik een empaat ben (zeer sensitief en sterke intuïtie) en begaafd. Door te begrijpen dat ik 'anders naar de wereld kijk en denk' vielen hierdoor veel puzzelstukken op zijn plek.

 

Om een goede gedegen counselor te zijn vind ik het belangrijk een goede basis aan kennis te hebben. En daarnaast veel ervaring. Ik heb zowel binnen organisaties (internationaal) als op individueel niveau ruime ervaring in het begelijkden van jongeren en volwassenen. De gedegen kennis die ik heb opgedaan komen vanuit verschillende hoeken om een holistisch benadering toe te kunnen passen.

 

Ik ben ooit gestart met een medische opleiding (Life science - 2002) wat niet voldoende aansloot bij mij waardoor ik tijdens mijn carriere bij een farmaceut een andere weg in geslagen ben en een holistische coaching/therapeut opleiding (2009) heb gevolgd. Om ook mijn mensenkennis op bedrijf niveau uit te bereiden heb ik daarnaast ook een Master in Organisatie verander management (2018) behaald.  Om mijn kennis en kunde bij te houden heb ik verschillende communicatie, Emotionele intelligentie, healing en Leaderships trainingen gevolgd.

 

Daarnaast is alle nieuwe informatie die ik maar kan vinden over de psyche en het doorgronden van het leven een passie van mij.

 

bottom of page