top of page

~niet lekker in je vel zitten~

Bijgewerkt op: 25 jan. 2022
~niet lekker in je vel zitten~ Heb je wel eens het gevoel dat je niet lekker in je vel zit? Misschien zelfs wel tegen een depressie aan. Dan zou het mogelijk kunnen zijn dat er emoties dwars zitten, die je niet wilt voelen, of heb je last van angst. Of een situatie die je dwars zit en niet weet wat je daarmee aan moet.


Wat dan kan helpen is een manier zoeken om jezelf te uiten. Je kan het gevoel, angst die je hebt of de situatie waar je je zelf in bevindt op verschillende manieren verwerken. Zoals praten met anderen hierover of doormiddel van andere mooie manieren. Schrijven is een mooi voorbeeld, over hoe je je voelt, wat het met je doet, wat je zou willen en wat je er zelf aan zou willen doen. Naast schrijven kan schilderen, beeldhouwen of bijvoorbeeld met klei werken ook hele mooie geschikte methodes zijn om mee te werken. Hierin kan je je gevoelens uiten door gebruik te maken van kleuren, bewegingen of verschillende materialen zonder geremd te worden door woorden.


Manieren vinden om je gevoelens en emoties te uiten helpt je om weer jezelf te hervinden en steviger in het leven de staan.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page