Privacy Policy

1. IKBENYELLOW

Je leest op dit moment de privacy verklaring van IKBENYELLOW. IKBENYELLOW is opgericht op mensen verder te helpen in het leven. 

 

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door IKBENYELLOW verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. 

 

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door IKBENYELLOW, neem dan gerust contact op! 

 

IKBENYELLOW is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Jessica Eerland. 

2. DOEL GEGEVENS

 

01. Contact opnemen 

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met IKBENYELLOW via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om informatie of een voorstel aan te kunnen bieden, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving. 

 

02. Analytics 

De website van IKBENYELLOW verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. 

 

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiele relaties en/of opdrachtnemers. 

03. ONTVANGERS

De gegevens die IKBENYELLOW ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.: 

 

01. Outlook

De e-mail van IKBENYELLOW wordt gehost bij Outlook. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Outlook. 

 

02. WIX

De website en back-uppen van de website worden gehost bij WIX. Gegevens die jij achterlaat op de website van IKBENYELLOW zijn op de servers van WIX opgeslagen. 

03. OPSLAG PERIODE

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door IKBENYELLOW, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren. 

 

01. Contact opnemen 

Op het moment dat je contact opneemt met IKBENYELLOW via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard. 

 

02. Analytics 

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. 

 

04. BEVEILIGING

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. 

 

De persoonsgegevens die door IKBENYELLOW of door eerdergenoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapverificatie. 

 

Bij deze tweestapverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar IKBENYELLOW. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. 

 

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. 

 

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL/TLS-certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van IKBENYELLOW privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de URL. 

06. JOUW RECHTEN

 

01. Recht op inzage 

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij IKBENYELLOW vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met IKBENYELLOW. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens. 

 

02. Recht op rectificatie 

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door IKBENYELLOW. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde URL onderaan elke mail. 

 

03. Recht op overdracht 

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij IKBENYELLOW opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient IKBENYELLOW al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij. 

 

04. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij IKBENYELLOW vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. 

 

05. Recht op het indienen van een klacht 

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat IKBENYELLOW niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. 

 

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar) 

Wil jij niet dat IKBENYELLOW jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. 

 

Het gebruik maken van deze rechten kan via ikbenyellow@outlook.com onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id- bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren. 

 

07. PLICHTEN

IKBENYELLOW verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van IKBENYELLOW via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. 

 

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om informatie te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan IKBENYELLOW de betreffende dienst niet aanbieden. 

 

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met IKBENYELLOW met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. 

 

IKBENYELLOW behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer IKBENYELLOW dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van IKBENYELLOW te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. 

 

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens. 


ikbenyellow@outlook.com | 06 46072559 | Huizen | Btw. Nr. NL003537860B68 | KVK Nr. 81164599