top of page

Wat kan ik betekenen

Merken dat jezelf ergens tegenaan loopt in de bloei van je leven en niet weten hoe hier het beste mee omgegaan kan worden, is vervelend. Zeker als er al meerdere pogingen ondernomen zijn om de situatie te veranderen zonder succes. 

 

Tijdens een eerste counseling bekijken en bespreken we gezamenlijk wat het probleem of vraag is. Soms kan één sessie al voldoende zijn, soms zijn er meerder sessies nodig.    

De counseling is holistische gericht, wat inhoud dat ik als expert niet alleen naar 'hoofd' kijk, maar ook naar 'lichaam'. Door dieper te kijken waar het probleem uit het verleden ontstaan is, kunnen gevoelens, gedachten en gedrag onderzocht worden. Zo kunnen mogelijke oorzaken, patronen, gedrag en gedachten veranderd of opgelost worden.  

 

 

 

 

 

 

 ​Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende methoden die ik vanuit mijn holistische coaching opleiding, medische opleiding, verschillende soorten cursussen, trainingen ervaring heb opgedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere, cognitieve therapie, regressie, mindfulness, NLP, ademwerk en energetisch werken. 

 

De gesprekken zullen in huiselijke sfeer bij mij thuis in Huizen plaatsvinden of in overleg ergens anders. Dit zullen wij samen van tevoren afstemmen.  

'Believe you can and you will' 

bottom of page